Nem kaptam meg az igazolásom, pedig elvégeztem a kurzust.

Ha még nem kaptad meg az igazolásodat, annak több oka is lehet:

Az igazolás megszerzéséhez a feladatok legalább 90%-át meg kell oldanod, és válaszaid legalább 50%-ának helyesnek kell lennie.

Ellenőrizd, hogy elég visszajelzést adtál-e tanulótársaidnak a társak által értékelendő feladatokra (4., 15., 23., 24., 25. feladat) – ez a legáltalánosabb oka az igazolás elmaradásának.

Ezután egy kis időt vesz igénybe, míg a te válaszaid is elég értékelést kapnak a többi tanulótól. Mikor feladataidra elég visszajelzés érkezett a tanulótársaktól, előfordulhat, hogy valamely válaszodat spamnek jelezték (vagy nagyon alacsony pontszámot kapott) – ez esetben mi ellenőrizzük a feladatot.

A tanulótársak értékeléséről:

A tanulótársak által értékelt szöveges válaszok feldolgozása időbe telik, mert megfelelő számú értékelésre van szükség. Ezen túl ellenőrzünk minden olyan választ, amely az átlagnál kevesebb pontot kapott, ez plusz időt igényel. Ez az oka, hogy néha többet kell várni az értékelésre és az igazolásodra.

Ha még mindig van kérdésed az igazolással kapcsolatban, kérünk, olvasd el ezt a posztot a Spectrum community oldalán. Kérjük, hogy ha itt sem találod a választ, csak akkor vedd fel velünk a kapcsolatot személyes üzenetben a Reddit oldalán, vagy küldj e-mailt a support@elementsofai.zendesk.com címre.

A minőség biztosítása miatt az igazolások kiállítása kézzel történik, ami időt vesz igénybe. Dolgozunk a folyamat gördülékenyebbé tételén, kérjük, légy türelemmel.

Gratulálunk mindenkinek, aki már elvégezte a tanfolyamot, és azoknak is, akik a jövőben fognak végezni!